Најдобрa услуга за сите!

Брзо плаќање

 
 

Најнови известувања

ИЗВЕСТУВАЊЕ

26.06.2024

Mикробиолошка анализа на вода направенa со акредитирана метода за вода од чешма.

Извештајот можете да го погледнете  ТУКА

ИЗВЕСТУВАЊЕ

15.03.2024

Mикробиолошка анализа на вода направенa со акредитирана метода за вода од чешма.

Извештајот можете да го погледнете  ТУКА

ИЗВЕСТУВАЊЕ

15.03.2024

Mикробиолошка анализа на вода направенa со акредитирана метода за вода од чешма.

Извештајот можете да го погледнете  ТУКА

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Кориснички профил за најава во платформата за електронско плаќање и увид на сметки

Корисниците на услуги можат да користат два начина на електронско плаќање: 1.Брзо плаќањe (со внесување на број на фактура и емаил адреса). 2.Преку креирање на кориснички профил во менито Е-корисник. НАПОМЕНА: Корисниците мора да имаат креирано кориснички профил за најава во платформата за електронско плаќање и увид на сметки. Креирање на профил се прави преку Регистрација.

СООПШТЕНИЕ

06.09.2021

Програма за работа и развој на Јавното комунално претпријатие Зеленикoво. Прочитајте  повеќе